ServicePlanning MOSP2010 van Plantech

Het vanaf 2002 bestaande gratis Serviceplanningsprogramma MOSP (Machine Onderhoud ServicePlanning) is ontwikkeld om de administratie van onderhoud en serviceverlening van machines zo modern en efficient mogelijk af te wikkelen. Door de samenwerking met klanten bevat het serviceplanningsprogramma alleen die onderdelen die voor u van belang zijn. MOSP2010 bevat dus geen toeters en bellen. Kortom, het programma is eenvoudig te gebruiken, erg functioneel en overzichtelijk.

Het serviceplanningsprogramma blijft in ontwikkeling, zodat zoveel mogelijk de nieuwste en beste ontwikkelingen op software-gebied worden benut. Plantech zal u daarvan natuurlijk zoveel mogelijk op de hoogte houden. Het doel van deze ontwikkelingen zal steeds zijn om het administreren van de onderhouds- en serviceplanning zo makkelijk mogelijk te maken. Zo is het al mogelijk om met het serviceplanningsprogramma gebruik te maken van internet, zodat u altijd en overal online de gegevens op het kantoor kunt raadplegen en wijzigen. 

Voor vragen kunt u contact opnemen met Plantech Hier kunt u zeker ook terecht voor suggesties tot verbetering dan wel uitbreiding van de functionaliteit van het serviceplanningsprogramma. Daarmee kunt u er samen met Plantech voor zorgen dat MOSP doet wat u wilt: handig en overzichtelijk de planning uitvoeren.

U kunt uw vragen en suggesties rechtsstreeks mailen naar PlanTech@PlanTech.nl.

Please publish modules in offcanvas position.