Boekhoudprogramma HOF2010 van Plantech

Met het gratis boekhoudprogramma HOF2010 kunt u uw financiële administratie snel en eenvoudig uitvoeren. U kunt met het boekhoudprogramma natuurlijk boekingen doen, facturen aanmaken, balans, exploitatierekening, vermogensverloop, btw-overzicht en saldibalans bekijken en alles verwerken in uw administratie. Tijdens het uitvoeren van deze werkzaamheden, is het gebruik van de muis niet nodig. Kortom, de naam HOF2010 is bewust gekozen: Handig, Overzichtelijk en Functioneel.

Het boekhoudprogramma blijft in ontwikkeling, zodat zoveel mogelijk de nieuwste en beste ontwikkelingen op software-gebied worden benut. Plantech zal u daarvan natuurlijk zoveel mogelijk op de hoogte houden.

Het doel van deze ontwikkelingen is steeds om u het boeken en factureren zo makkelijk mogelijk te maken. Zo is het al mogelijk om met het boekhoudprogramma HOF2010 gebruik te maken van internet, zodat u altijd en direct online de gegevens op het kantoor kunt raadplegen en wijzigen, Handig, Overzichtelijk en Functioneel. Voor vragen kunt u contact opnemen met Plantech.

Hier kunt u natuurlijk ook terecht voor suggesties tot verbetering dan wel uitbreiding van de functionaliteit van het boekhoudprogramma. Daarmee kunt u er samen met Plantech voor zorgen dat HOF2010 doet wat u wilt: Handig, Overzichtelijk en Functioneel werken.

U kunt uw vragen en suggesties rechtstreeks mailen naar PlanTech@PlanTech.nl.

Please publish modules in offcanvas position.